Гено [Москалю],

Гено [Москалю],

Сьогодні до мене дійшла приємна звістка, що на Міжгірщині в селі Пилипець нарешті перша громада в краї відмовилася від осоружного пантруючого ока московського попа. Гено, даруй, але ж, се Тобі не свідомо-напущене вищипування  бур‘янців на площі Народній в Ужгороді під пильним об‘єктивом досвідченого журналіста Мустафи Наєма з Кийова, а нарешті постало щире прагнення усвідомити себе нацією в окремо взятому закарпатському гірському селі.

Гено, се є, як знаєш, – несусвітнє блаженне Закарпаття. Тута Лугандон з матюками не тягне. Тута вуйки хитровзуті дадуть фори, зокрема, Тобі й Обамі з медведчуками. Звісно, коли захочуть!

Гено, буду вельми вдячний, якщо Ти на державному рівні завтра привітаєш мирян села Пилипець на Міжгірщині з волелюбним усвідомленням й обранням себе християнами київського патріархату. Гено, повір, се – слід зробити. Якщо сього не зробиш, Гено, змушений буду звернутися до Твого закадичного корефана Вадима Рабиновича, аби натиснув на Тебе.

Ще раз вітаю мирян села Пилипець з волелюбним обранням громади щиро молитися в храмі рідною мовою!

Слава селянам гірського Пилипця!

24 серпня 2015р.

Теги: Москаль, Пилипець

Коментарі

78787878 2015-08-27 / 13:37:14
Кидь бы ся вернули до Сербського Патріархату то мож бы дащось говорити, а так - пуста бисіда...

Петро 2015-08-25 / 20:26:52
Це заслуга пана М. Рябця, він же побудував цю церкву в свій час на позичені гроші... І для Масковского Патріа-рхата, чи Пархата(?)...

Бойко 2015-08-25 / 11:17:45
Пане Ярославе! Москаль на таке не спосібний. Вони в одній когорті з московськими батюхами. Тай який з нього патріот? Тягаєся з медведчуківцями та бувшими рекетирами, як циган з торбами. На жаль: Не було з пса сала тай не буде.